Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi apuka 48. – A kis varázslótanoncok

Eljött hát a karácsony, és a fa alatt sok díszbe csomagolt doboz várt arra, hogy türelmetlen kezecskék tépjék le róluk a hosszas munkával rájuk öntött, színes papírokat. Talán nem meglepő, hogy társasjáték is akadt ezek között.

Mégpedig Miska ajándékát ő maga választotta, ahogy azt nemrégiben írtam: az általam előszűrt játékokat az interneten végigmutogattam neki, meséltem ezekről, aztán persze nem tudott választani, de este, amikor szóba hozta ezeket, kettőt emlegetett, így hát ezek kerültek a kívánságlistájára. Ezek közül az egyik a Die kleinen Zauberlehrlinge címet viseli, amit meg sem próbáltam felolvasni neki; elég az, hogy tudja, melyik játékról van szó.

3 Tovább

Hétvégi apuka 47. – Logikázzunk!

Amikor a fiunknak hiába van számos, korának megfelelő játéka, mégis a neki nem való, felnőttesebb játékokat szeretné kipróbálni, mindig megvan a lehetőség, hogy valamiféle egyszerűsített szabályokkal szórakozzunk. Vagy esetleg, ha a játék működésében logikai elemek is fontos szerephez jutnak, koncentrálhatunk ezekre is.

0 Tovább

Hétvégi apuka 46. - A csodálatos bolhacirkusz

Most, hogy vége az ünnepeknek és visszatértek a dolgos hétköznapok, én is visszatérek - az időben, valahova október tájára. Méghozzá egy olyan játékhoz, ami itthon soha nem is volt kapható, és ráadásul a dobozán az "Age: 6+" korosztály-besorolás olvasható. Azért mégiscsak jól eljátszogattunk vele (és) a fiammal.

0 Tovább

játszma

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek