Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megvannak a Spiel des Jahres nyertesei!

Németországban kihirdették az elmúlt évtizedek legfontosabb társasjátékos díja, a Spiel des Jahres (Az év játéka) nyerteseit. A díj egyenlő a nagy sikerrel a társasjátékok világában: nyerteseinek legalább három-négyszázezer eladott példány garantált, de jó esetben milliónál is többen kedvelik és vásárolják meg ezeket a játékokat (csak pár cím: Catan telepesei, Carcassonne, Ticket to Ride, Zooloretto, Dominion, Dixit, Qwirkle...) Bár a blog jelenleg nyári szünetet tart, erről azért mégiscsak be kell számolnunk röviden.

0 Tovább

Nyári szünet

Itt van a nyári szünet, és ez a hétvégi apukákból 7/24-es apukákat csinál; emellett blogra nem jut idő. A blog ezért most egy kis szünetet tart, hogy valamikor (biztosan nem júliusban) újult erővel folytathassuk, ha mást nem, legalább a Hétvégi apuka rovatot, amely az utóbbi időben szerencsésen sok kedvelőre talált.

Addig is, javasolni tudjuk mindenkinek, hogy kövesse az oldalunkat facebookon is, hogy ne maradjon le a visszatérésről és a blogban meg sem jelenő színes tartalmakról.

Kellemes nyarat, jó időt, rossz időben sok társasjátékozást mindenkinek!

0 Tovább

játszma

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek